Това каза по БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Гешев не

...
Това каза по БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Гешев не
Коментари Харесай

Борисов: По-опитен човек от мене няма. Мога да ръководя най-добре от всички

Това сподели по БТВ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Гешев не съм го чувал от години. Ние сме за всеобхватна правосъдна промяна. Никога не съм имал кюлчета. Да съм се тормозил, че съм си държал подправено евро в чекмеджето ли? Аз ги видях, че Радев снима с дрон. НСО видяха, че той си играе. Когато пристигна Кирил Петков и го питате за Лена и парапета…. 

 

Живял съм с жена - банкерка толкоз години. Елементарна им бе схемата, само че не сработи. Винаги съм бил национален човек, те и в тоалетната ме записват. Какво като ме записват-народът отново постави ли ме пръв?! Най-веротно ме записа този, който записа Кирил и Лена на парапета. Ще обединим сили да го намерим /бел. ред. този който записва/.  Ето ви още една коалиция.  Имаме идентични несгоди и врагове. Никога не съм имал кюлчета. Работил съм с милиони в “Ипон ”. 

Можем да създадем държавно управление при първия мандат, само че няма да е умерено. Радев демонстрира мъдрост и самообладание, че да се свикне, че ние сме спечелили, а другите са изгубили.  

 

Ние сме първи, това го желае народа. Всичко останало е злополука. За да няма его и ядосани по трасето, не би трябвало да се приказва за първи и втори мандат. Има доста добра коалиция в Народното събрание за самолетите, диверсификацията, КПКОНПИ. Машините остават в цялостния им размер.  Всеки, който желае да гласоподава на машините на Мадуро, може да го направи. Сто % остава машинния избор. Те си остават машините. Има негласували за никого. 

 

Обещал съм си да приказвам с обстоятелства - махнати са машините - не са. Остават с цялостния си размер. Подкрепям Демократична България, Политическа партия, че не е обезпечен машинния избор да е сигурен. Нека специалистите да подсигуряват - отрязъците да се подпечатват в урна и да се изброят. Как ще апелираме изборите с някакви флашки. 

Предлагаме вид да си приказваме по някакъв метод. Плевнелиев издигна името на Христо Иванов. Не бяхме го чували. Не желаят така-добре. Искат с контактни групи. Асен Василев приготви 4 бюджета.  Разговорът за отворен бюджет в този момент се води в зала “Изток ”, вместо в Народното събрание. Ако ме предложения царя на диалог, аз нямам очи да не отида. След като Плевнелиев извади Христо Иванов, значи би трябвало да отиде. Петков и Василев трябваше да отидат и да кажат “Добър ден ” от почитание. 

Ние ще се срещнем, когато се приготви. ходил съм на лидерски срещи от Белия дом до Париж и Москва. Тази лидерска среща има смисъл, когато се каже, е се поддържа този и този бюджет. Сега какдо да си кажем. Те казват- няма да ви поддържа, и аз това споделям. Какво е в душата ми е без никакво значение. Всички ме питат за какво съм толкоз доброжелателен. Защото ме интересува зимата, тъй като ще е тежка. 

Толкова желая да нямам конкуренция в никоя партия. Да кажа, че ги победих с всичко. Народът е този, който споделя да се отдръпна. Те с 9 % не се отдръпват. По-опитен човек от мене няма. Мога да управлявам най-добре от всички. Готов съм с кабинет-прекрасни хора- нови и остарели министри. Като пристигна това време ще ги видите. Ядосан съм от това, което направи през вчерашния ден Росен Христов.

 

Служебното държавно управление не е да дава оценки, а да прави избори. Има ДАНС, разследване. Защо ще атакува нашите сътрудници. Той през вчерашния ден извърши политическа офанзива против Политическа партия. Ние сме казвали, че това е правилно. Министърът сподели чудовищни неща, и се надявам Сашо Кеша да отговори. Аз нямам доверие на този министър, дали е иронично или не - оставям на феновете да преценяват. Тайно се надявам, че Делян Добрев не е прав, както и министърът. 

 

Почваме да желаеме оставката на енергийния министър. Оставката на Дерменджиев е акт на вдишване на отговорност. Изчегъртаха се експертите, най-много от Бойко Рашков. Обясняват, че акумулатори нямат. Е кой да ви ги купи. Ще кажа какво е наследено от мен  - във време, когато светът се тресе от миграционната рецесия, единствено ние взехме решение експертно казуса. 

Радев не се е уморил от служебни държавни управления. Същите са ни връзките. Но когато прави положителни неща и се държи мъдро- не мога да кажа противоположното. Говорихме си по време на европредседателството в Брюксел. Беше доста обратно. Ако има парламент е по-добре за страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР